Beautygarden Kozmetika London     -     Kozmetikus London     -     Londoni kozmetikus
Kozmetika London

Beautygarden Kozmetika London: Fórum

Beautygarden Kozmetika Fórum :: Téma megtekintése - A weboldalamrol
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

A weboldalamrol
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 20:19    Hozzászólás témája: A weboldalamrol Hozzászólás az előzmény idézésével

Na,mit szoltok hozza?
Nekem tetszik!Mosoly
Pont olyan, amilyet akartam!Es nagyon elvezem az ide irkalast,folyton ezen jar az eszem!
De ez csak az en velemenyem, hogy megnyissam a temat!
Ide potyogjetek nekem szepen a ti velemenyeiteket is,hogy mivel bovitsuk meg mirol szeretnetek meg olvasni az oldalamon.
rebecca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 2. Péntek, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!

Gratulalok a weboldladhoz, nagyon elegans!
Buszke lehetsz ra!
Jovoheten hivlak, mert mennek a szokasos kezelesre.
Tovabbi sok sikert!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsuzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 2. Péntek, 23:29    Hozzászólás témája: nekem is tetszik a weblap Hozzászólás az előzmény idézésével

könnyen áttekinthető és szépek a szinek is. ügyes! Nagyon boldog
Vissza az elejére
chanel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 11:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!

Sari vagyok. Mi meg nem ismerjuk egymast. az iwiwen kaptam toled egy infot a webedrol es megneztem, nagyon szep. az Araid is eleg jok meg ugy is ha nincs 50 % kedvezmeny. na de mivel most van, szeretnek kerni egy idopontot kezelesre. mondjuk ugy februar 20.-a korul. de meg felhivlak a napokban. megegyszer koszonom a levelet. minden jot. Sari
Vissza az elejére
Maryke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 21:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!
Nagyon-nagyon szep lett a weboldalad,gratulalok,csak igy tovabb!Mosoly
Mariann
Vissza az elejére
Eniko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 6. Kedd, 21:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is nagyon tetszik a honlap. A narancsos szin miatt is olyan kis energikus. Na jo, de ezt mar mondtam neked...
Viszont, amit meg jo lenne feltenni az a cimed & egy rovid leiras, hogyan is jutunk el hozzad. Amennyiben ez mar itt van, akkor meg legyszi mondd el, hogy hol is.
Meg szombat elott szuksegem lenne egy iranyitoszamra Mosoly
Koszi.
Vissza az elejére
Vivien
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 13:33    Hozzászólás témája: Tok jo lett! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!

Nagyon szep a weboldalad, olyan kis baratsagos, mint te. Nagyon boldog
Es tetszenek a reszletes leirasaid a szolgaltatasaidrol, szerintem ez nagy segitseg mindenkinek!
Elmeny olvasgatni.
Egy map lehet, hogy jo lenne, de szerintem az meg jobb megoldas, ahogy te csinalod, hogy elkuldod sms-ben az utiranyt, mert igy konnyen tudtam kovetni, mivel a mobil mindig mindenkinel ott van.
Csak igy tovabb!

Udv:Vivien
Vissza az elejére
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 23:31    Hozzászólás témája: Utirany Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Eniko!

Koszi szepen a hozzaszolasod!
Igazad van az utirannyal kapcsolatban, es en is gondoltam ra, de mivel a Vivien altal irt modszer bevalt, igy nem tartottam fontosnak, mivel ugyis ki innen, ki onnan erkezik hozzam, igy valtozo, hogy merre kell jonni.
De hogy ilyenem is legyen, igy altalanositva megadtam a vendegeim altal leggyakrabban hasznalt vonalat.
Beszeltem a weboldal keszitommel es mar holnap fonn is lesz a "Kapcsolat"-ra kattintva olvashato majd.
Szombaton talizunk, addigis szep napokat neked! Nagyon boldog

Udv:Agi
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 23:41    Hozzászólás témája: Koszi a dicseretet! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Vivien!

Orulok, hogy tetszik a weboldalam!
Amint olvashattad, fonn lesz az oldalamon az utbaigazitas, de tovabbra is kerheti sms-ben is barki, akinek ez segit, mert ott szemelyreszoloan is le tudom irni pontosan.
Hogy mindenkinek kedvere tegyek, mert ez a celom!
Es te is baratsagos vagy! Mosoly
Szep napot!

csillu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 13. Kedd, 11:11    Hozzászólás témája: Gratula! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gratulalok a a weboldaladhoz, nagyon szep es vidam!
Szerintem osszhangban van a kozmetikaddal.
Igenyes mindketto!

Udv:Csilla
Vissza az elejére
Heni
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 13. Kedd, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi,

Nagyon jo a weboldalad, csak ismetelni tudom az elottem szolokat. Gratulalok.
Meg mindig el szeretnek hozzad menni, csak az idovel allok hadilabon. Pedig igazan ram ferne mar egy kezeles.

Minden jot!
Heni
Vissza az elejére
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 15:56    Hozzászólás témája: Orulok, hogy tetszik! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Csilla!

Koszi szepen, de a weboldal nem csak az en erdemem! Mosoly

PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 14. Szerda, 16:12    Hozzászólás témája: Siess Heni! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Heni!

Koszi a dicseretet az oldalamrol, majd atadom Jazzbery-nek is, mert en mar nem gyozom begyujteni itt, az email-emen es az iwiw-en is!
De persze nagy jol esik! Mosoly
A kozmetikazassal pedig siess! Tudod, sale van marc. 1-ig!
Kati baratnod mar nem marad le!
Szep napot neked!

udv:Agi
edike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 16. Péntek, 19:35    Hozzászólás témája: Szia Agi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Csatlakozva az elottem szolokhoz, nekem is nagyon tetszik a weboldalad!
Szep a kulalakja es attekintheto.
A forumok is tok jok!
Tovabbi sok sikert!

Puszi:Edit
Vissza az elejére
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 22. Csütörtök, 8:17    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Edit!

Ne haragudj a kesoi valaszert, rengeteget dolizom.
Koszi szepen a dicseretet!
Beirtalak az idopontra, amit kertel!
Hamarosan talizunk megint!
Addigis szep napot!

Puszi:Agi Mosoly
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények Időzóna: (GMT 0)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban