Elküldve: 2007. Máj 31. Csütörtök, 14:09 Hozzászólás témája:
Szia Agi!
Nagyon orulok,hogy megtalaltalak!
Tudom az elso kezelesem utan hosszu idonek kellett eltelnie,mig ismet eljutottam hozzad.Bar a masodik kezelesem ota ugy erzem meg ezt a 1,5 oras utazast is megeri megtenni,hogy a kezeid alatt kicsit ellazulhassak.Nagyon szepen hozod rendbe az arcomat,ami szerintem eleg nagy munka lehet.Bar az eskuvomig meg 2 honap van,addig meg legalabb 2 alkalommal elvezhetem a kezeleseket.
Nagyon szepen koszonom mindazt a kedvesseget,es profi munkat,amit te nyujtassz!
Elküldve: 2007. December 21. Péntek, 23:20 Hozzászólás témája:
Békés karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves vendégemnek!
Szeretettel: Ági
December 24-2OO8. január 5-ig szabadságon leszek, idopontot egyeztetni hozzám ezen időszakon kívül lehet! Köszönöm! _________________ Beautygarden Kozmetika
Elküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 9:10 Hozzászólás témája:
Szia Agi!
Nagyon szepen koszonom a tegnapi kezeleseket!
A manikur es pedikur nagyon tetszik es szerencsere az arckezeles hatasa is megmutatkozott ma reggel. Baratom irigyen nezegette, hogy milyen tiszta az arcborom es meg is kert, hogy foglaljak nalad idopontot neki is. Amint kiderul, hogy mikor er ra, hivlak.
Meg egyszer nagyon szepen koszonok mindent. Par het mulva ugyis talalkozunk.
Elküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 18:06 Hozzászólás témája:
Szia Agi!
En is szeretnem megkoszonni neked a kenyeztetest es a csodalatos uj kezelesi eljarast, nagyon sokat segitett az en problemas boromon, mar egy kezeles utan is latszik a hatasa.
Boldog vagyok, hogy vegre elozo probalkozasaim utan talaltam egy igazi kozmetikust Londonban, akitol olyan alapos tisztitast kaptam, amit otthon megszoktam, mert sajnos van olyan is, aki valami piszkavassal nyomkod es csunyan folsertette vele a borom hamreteget, ami nehezen gyogyult!
Megegyszer koszi mindenert es igerem kovetkezonek idoben fogok telefonalni idopontert, mostmar tudom, hogy nagyon be vagy tablazva!
Elküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 19:26 Hozzászólás témája: Beautygarden AKCIO a Facebookon!
Kedves Mindenki!
Aki csatlakozik a Beautygarden Facebook oldalahoz, nyeremenyjatekban vesz reszt, melyen 5 emberkenek sorsolunk ki febr. 1-en 30%-os kedvezmenyt a Beautygarden Kozmetika szolgaltatasaira!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban