Beautygarden Kozmetika London     -     Kozmetikus London     -     Londoni kozmetikus
Kozmetika London

Beautygarden Kozmetika London: Fórum

Beautygarden Kozmetika Fórum :: Téma megtekintése - A munkamrol
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

A munkamrol
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zsana
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 31. Csütörtök, 14:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!

Nagyon orulok,hogy megtalaltalak!
Tudom az elso kezelesem utan hosszu idonek kellett eltelnie,mig ismet eljutottam hozzad.Bar a masodik kezelesem ota ugy erzem meg ezt a 1,5 oras utazast is megeri megtenni,hogy a kezeid alatt kicsit ellazulhassak.Nagyon szepen hozod rendbe az arcomat,ami szerintem eleg nagy munka lehet.Bar az eskuvomig meg 2 honap van,addig meg legalabb 2 alkalommal elvezhetem a kezeleseket.
Nagyon szepen koszonom mindazt a kedvesseget,es profi munkat,amit te nyujtassz!

Puszillak,
ZSana Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. December 21. Péntek, 23:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Zsanám! Mosoly

Pusszillak!
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. December 21. Péntek, 23:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Békés karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves vendégemnek!

Szeretettel: Ági

December 24-2OO8. január 5-ig szabadságon leszek, idopontot egyeztetni hozzám ezen időszakon kívül lehet! Köszönöm!
nemeth_anett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 9:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!

Nagyon szepen koszonom a tegnapi kezeleseket!

A manikur es pedikur nagyon tetszik es szerencsere az arckezeles hatasa is megmutatkozott ma reggel. Baratom irigyen nezegette, hogy milyen tiszta az arcborom es meg is kert, hogy foglaljak nalad idopontot neki is. Amint kiderul, hogy mikor er ra, hivlak. Nagyon boldog

Meg egyszer nagyon szepen koszonok mindent. Par het mulva ugyis talalkozunk. Mosoly

Puszi,

Anett
Vissza az elejére
Mano
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 18:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!

En is szeretnem megkoszonni neked a kenyeztetest es a csodalatos uj kezelesi eljarast, nagyon sokat segitett az en problemas boromon, mar egy kezeles utan is latszik a hatasa. Mosoly
Boldog vagyok, hogy vegre elozo probalkozasaim utan talaltam egy igazi kozmetikust Londonban, akitol olyan alapos tisztitast kaptam, amit otthon megszoktam, mert sajnos van olyan is, aki valami piszkavassal nyomkod es csunyan folsertette vele a borom hamreteget, ami nehezen gyogyult!
Megegyszer koszi mindenert es igerem kovetkezonek idoben fogok telefonalni idopontert, mostmar tudom, hogy nagyon be vagy tablazva!

Puszi: Mano
Vissza az elejére
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2011. Január 20. Csütörtök, 19:26    Hozzászólás témája: Beautygarden AKCIO a Facebookon! Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mindenki!

Aki csatlakozik a Beautygarden Facebook oldalahoz, nyeremenyjatekban vesz reszt, melyen 5 emberkenek sorsolunk ki febr. 1-en 30%-os kedvezmenyt a Beautygarden Kozmetika szolgaltatasaira!

Koszonom szepen, ha "lajkolod" az oldalam!:

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Beautygarden/181332885220375

Udvozlettel:
Pivnyik Agi
Beautygarden Kozmetika
www.beauty-garden.net
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények Időzóna: (GMT 0)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban