Beautygarden Kozmetika London     -     Kozmetikus London     -     Londoni kozmetikus
Kozmetika London

Beautygarden Kozmetika London: Fórum

Beautygarden Kozmetika Fórum :: Téma megtekintése - A munkamrol
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

A munkamrol
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 22. Csütörtök, 8:13    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Annie!

Koszonom szepen, orulok, hogy jol erezted magad nalam, es hogy tetszett a munkam.
A baratnodek is mondtak nekem tegnap, hogy boldogan mentel haza.
Ok is nagyon jo fejek, tok jol elvoltunk, amig kozmetikaztam oket!
Orulok, hogy megismerhettelek titeket! Mosoly
A csomagkuldes miatt ne faradj, mar megoldottam es hamarosan itt lesznek a kremek, amiket kertel. Azert koszi!
Jelentkezem, amint meg van!
Szep napot!

Udv:Agi
Linduski
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 21:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi Felkiáltás
Igaz mar vagy 1 hete, hogy nalad voltam, de nem volt nagyon idom sem erom, hogy halas koszonetet kuldjek neked a profi munkadhoz!Nagyon beleestem a nathaba, ugy, hogy a mai napig csak kinlodom!...pedig mar a korhazban is voltam,de holnap megint megyek orvoshoz...hatha most adnak valmi gyogyszert!Na nem akarom rabolni idode csak akartam,hogy tud minden nagyon szuper volt!Nemsokara jelt adok magamrol, de addig is pusza ja Ui:A mukormos suli mukodik ingyen ha Croydoni lakos vagy hivatalossan![/b]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Február 28. Szerda, 15:03    Hozzászólás témája: Jobbulast! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Linda!

Nagyon sajnalom, hogy meg mindig beteg vagy!
Remelem a korhazban mar azota tudtak segiteni.
Koszonom, hogy irtal nekem es orulok, hogy tetszett nalam!
Ezek szerint utana neztel a sulinak, amit ajanlottam neked, akkor hat semmi akadalya, hogy elkezd tanulni, ami erdekel es biztos vagyok benne, hogy lenne ra igeny, mert tudtommal itt Del-Londonban nem csinalja senki!
Sok szerencset hozza!
Szep napot!

Puszi:Agi
emike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 4. Vasárnap, 12:14    Hozzászólás témája: Koszi Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agika!

Koszi szepen, hogy rabeszeltel a brazil gyantazasra!
Azota sokkal jobban erzem magam, igazad volt!
Es ahogy te csinalod, nem is fajt!
Ugyes csajszi vagy! Mosoly
Szep hetveget neked!

Emi
Vissza az elejére
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 9:40    Hozzászólás témája: Bocsi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Emi!

Ne haragudj a kesoi valaszert, nem volt netem par napig.
Koszi a dicseretet, s ha valoban ennyire tetszik, remelem hamarosan ujra latlak! Mosoly
Addigis minden jot!

Udv:Agi
GasparJudit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 12:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agim!

Annyira jo mindig nalad. Koszonom, hogy elvallaltal olyan keso esti idopontban.
Este, amikor bicajoztam haza, ha tehettem volna, a nyakamig feltekerem a nadragom szarat, annyira jo erzes volt SELYMESEN SIMA Nagyon boldog labakkal tekerni.

Meg egyszer koszonom, es rovidesen ujra megyek! (TEKEREK Felkiáltás )
Juditka
Vissza az elejére
GasparJudit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 13. Kedd, 12:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindenki szereti a minoseget, es ezt nalad minden tekintetben megkapja.

Kozel egy eve, hogy jarok hozzad, sokat fejlodott a szolgaltatasod, bar en az elso alkalommal mar tudtam, ujra szeretnek jonni hozzad.
Es nem tevedtem!
Vissza az elejére
orsolyarepasi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 16. Péntek, 8:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!
Par napja voltam nalad, mar masodszor, es nagyon tetszett a munkad!Mar tobb baratnomnek is ajanlottalak, es ok is meg voltak elegedve veled.
Preciz es profi!Latszik, hogy szereted a munkad, szived-lelked beleadod, hogy mindenki jol erezze magat nalad. Mikor felhivtalak, rovid idon belul sikerult idopontot talalnod, ami nagyon tetszik, hogy nem kell heteket varni! Nagykezelesen voltam es a pirossag le is huzodott masnapra. Mikor radtalaltam, orultem, hogy a GIGI termekcsaladot hasznalod, hiszen tobb mint 10 eve en is ezeket hasznalom (hidratalo, maszk, szemranckrem) es sosem csalodtam bennuk.Tenyleg csodat muveltnek,mivel regebben eleg problemas volt a borom!
Tovabbi sikereket munkadhoz!
Szep napot es jo munkat!
Hamarosan latjuk egymast!
Orsi
Vissza az elejére
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 20. Kedd, 17:55    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Juditkam!

Te mindig olyan jo es aranyos vagy!
Koszonom a huseged, tudod te voltal a legeslegelso vendegem, szoktalak is emlegetni az uj vendegeimnek.
Sokan masok is husegesek nagy oromomre, de az elso akkor is te voltal.
Ezentul is barmikor szivesen latlak meg akkor is, ha ejfelre ernel hozzam! Mosoly
Es koszi a filmet, amit kuldtel nekem, mar megneztuk, nagyon jo volt!
Itt var rad!
Szep napot neked es csak ovatosan a tekeressel!

PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Március 20. Kedd, 18:05    Hozzászólás témája: Koszonet Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Orsi!

Koszonom szepen a hozzaszolasod a forumomhoz.
Nagyon orulok, hogy szeretsz nalam lenni es elegedett vagy a munkammal.
Es ezt mi sem bizonyitja jobban, hoztal mar nekem egy par vendeget, amit kulon koszonok neked!
Ezutan is az a munkam celja, hogy a leheto legjobb kozmetikai eljarasokkal szepithessem a vendegeimet az otthon megszokott "magyar modra"!
Igy majustol bovul szolgaltatasaim listaja, es meglepetessel varlak majd titeket!
Remelem sikerul a vizsgad, szoritok neked! Mosoly

Annie
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 14:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ági!

Túl vagyunk a második "szeánszunkon". Ismét nagyon jól éreztem magamat nálad,na meg a bőröm is!MosolyÚjdonság volt számára az algás maszk és a svédmasszázs.

A svédmasszázs megkezdése előtt kellemes meglepetés volt, hogy lekapcsoltad a lámpát és meditációs zenét tettél fel. Majdnem elaludtam, miközben te az értékes hatóanyagokat dolgoztad be a bőrömbe.Mosoly

Az algás maszkot mindnekinek ajánlom a kezelés végén, kellemesen lehűti a bőrt, lehúzza a pirosságot és nem utolsó sorban egy extra tápláló csoda! Most már ez a pakolás is természetes részévé fog válni a kezeléseimnek, ugyanúgy mint a kollagénes maszk!

Már a mútkori kezelés után látványosan csökkentek a bőrproblémáim és buzgón használom a vadi új Gigi krémeimet, amelyeket mellesleg tökéletesen személyre szabtál! Mindent kipróbáltam már a Chaneltól kezdve az Esteé Lauderig, de a Gigi tényleg fantasztikus eredményeket produkál!

Köszönöm szépen és rendes vendégként állíthatom, hogy egy hónap múlva találkozunk!Addig is további jó munkát!

Puszi
Vissza az elejére
RepasiAndrea
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 14. Szombat, 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!
Ma voltam nalad kezelesen, es a kezeles utan Nagyon boldog igy mosolyogtam! Koszonom a figyelmed es a munkad! Nagyon jol ereztem magam nalad!
Mar le is huzodott a pirossag Zavarban lev? es a collagen-es szemmaszknak koszonhetoen a loveszarkok melysege is csokkent a szemem alatt!!!
Nagyon orulok, hogy a noverem "radtalalt" az iwiw-en, mivel mar nagyon kellett egy jol dolgozo, kedves magyar kozmetikus. A baratnok is orulnek, es szerintem meg paran jelentkezni fognak!
Megegyszer koszike es tovabbi jo munkat!
Hamarosan talalkozunk!
Andi
Ui: Koszonom, hogy hozol kremeket otthonrol!
Vissza az elejére
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Április 20. Péntek, 13:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Annie!

Koszonom szepen, hogy ismet irtal nekem, igaz, priviben is megkoszontem mar!
Nagyon aranyos vagy, hogy mindig gondolsz ram es, hogy ajanlod a szolgaltatasaimat masoknak is, akik meglatogatjak weboldalam!
Varlak szeretettel ismet!
Szep napot!

Udv: Agi
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Április 20. Péntek, 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Andi!

Koszonom, hogy irtal nekem es nagyon orulok, hogy mar estere elmult az arcodrol a nyomkodas okozta pirossag!
Aranyosak vagytok a novered es te is, hogy kulditek hozzam a baratnoket is, en meg majd sietek vissza hozzatok otthonrol!Mosoly
Addigis minden szepet es jot nektek!

Udv: Agi
PivnyikAgi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Április 20. Péntek, 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves vendegeim es leendo vendegeim!

Aprilis 23-majus 4-ig nem leszek Londonban es netkozelben sem.
Igy arra szeretnelek kerni titeket, hogy ha valakinek valami surgos dolga akadna velem, akkor elerhettek az otthoni mobilomon, mert a londoni szamom ki lesz kapcsolva:

0036305769089

Jovok hamar, addig vigyazzatok magatokra!

Udv mindenkinek: Agi
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemények Időzóna: (GMT 0)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban